Czekoladki z ciemnej czekolady, obtoczone w cukrze pudrze, pistacjach lub kakao.
Składniki:
• 200 g ciemnej gorzkiej czekolady
• 200 ml śmietanki kremówki 36%
• 6 łyżek brązowego cukru
• 4 łyżki masła
• cukier puder, pistacje i kakao do obtoczenia
Czekoladę łamię na kostki, wkładam do miski i rozpuszczam nad garnkiem lekko gotującej się wody, czyli w kąpieli wodnej. Ubijam śmietankę z cukrem na sztywną pianę, zagotowuję i wlewam ją po trochu do rozpuszczonej czekolady, jednocześnie ubijając. Kiedy śmietanka połączy się całkowicie z czekoladą, dodaję po kawałku masło, cały czas miksując. Schładzam w lodówce. Z zastygłej masy szybko robię kulki i obtaczam je w cukrze pudrze, pokruszonych pistacjach i kakao.
Chocolate with dark chocolate, floured silky sugar, pistachios or cocoa.
Ingredients:
• 200 g dark chocolate
• 200 ml heavy cream 36%
• 6 tablespoons brown sugar
• 4 tablespoons butter
• powdered sugar, pistachios and cocoa to coat
Chocolate break at the ankle, put into a bowl and melt over the pot lightly boiling water, or in a water bath.Slaughter the cream with sugar on a rigid foam, I cook and pouring it bit by bit to the molten chocolate,while heaping. When cream combine completely with chocolate, I add a piece of butter by mixing all thetime. cool in the refrigerator. With the mass of congealed quickly make balls and coat them in sugar, silkycrushed pistachios and cocoa.
A FRESH APPROACH TO ALL THINGS EDIBLE
A FRESH APPROACH TO ALL THINGS EDIBLE
Welcome to Food Creative, my little corner of the internet where my ideas come to life. I invite you to browse, discover and dream up new projects with me, whether it be food, fashion, travel or design related. I hope my notebook (my blog) inspires you in your culinary and creative endeavours. My notebook follows me wherever I go, and here it is in digital form – a round up of bits and bobs that inspire me from the web and beyond, as well as snippets of new projects and recipes. Enjoy!
Molto appetitose! Ho aggiunto cioccolato al latte.
OdpowiedzUsuńGrazie. Il cioccolato al latte un sapore anche buono.
Usuń