Strony

A FRESH APPROACH TO ALL THINGS EDIBLE

A FRESH APPROACH TO ALL THINGS EDIBLE

Welcome to Food Creative, my little corner of the internet where my ideas come to life. I invite you to browse, discover and dream up new projects with me, whether it be food, fashion, travel or design related. I hope my notebook (my blog) inspires you in your culinary and creative endeavours. My notebook follows me wherever I go, and here it is in digital form – a round up of bits and bobs that inspire me from the web and beyond, as well as snippets of new projects and recipes. Enjoy!

czwartek, 23 stycznia 2014

COCO AU MIEL

Ciasteczka kokosowe z miodem./ Coconut biscuits with honey.


Składniki na 10 ciastek/ Ingredients for 10 pastries:
-1 i 1/4 szklanki (310 ml) mleka/ 1 and 1/4 cups (310 ml) milk
-1 i 1/4 łyżeczki miodu/ 1 and 1/4 teaspoon honey
-3 szklanki (230 g) wiórków kokosowych/ 3 cups (230 g) grated coconut
-1/2 szklanki (125 g) cukru/ 1/2 cup (125 g) sugar
-1/2 szklanki (70 g) mąki/ 1/2 cup (70 g) flour
-2 łyżeczki proszku do pieczenia/ 2 tsp baking powder
-2 duże jajka, dobrze roztrzepane/ 2 large eggswell beaten

1 szklanka - 250 ml




Przygotowanie/ Preparation:
  1. Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Wgłębienia w formie do muffinów wyłożyć papierowymi papilotkami. Zagotować mleko z miodem, odstawić z ognia./ Heat the oven to 180 degreesRecesses in the form to the muffins out paper   formsBoil the milk withhoneyleave it out of the fire.
  2. Wymieszać wiórki kokosowe, cukier, mąkę i proszek do pieczenia. Powoli wlać mleko     i wymieszać. Dodać roztrzepane jajka i mieszać aż składniki dobrze się połączą./ Mix coconutsugarflour and baking powderSlowly pour the milk and mixAdd beaten eggs and stir untilthe ingredients well blended.
  3. Masą napełnić papilotki, dbając aby masa za każdym razem była dokładnie wymieszana. Piec na złoty kolor, przez około 25 - 30 minut./ The mass of hair curlers to fill uptaking care to mass whenever she was    thoroughly mixedBake untilgoldenabout 25-30 minutes.

2 komentarze: